Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

   

Erhvervsleasing af Citroën

                          Forførende franske firmabiler

SE UDVALGET AF CITROËN FIRMABILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Nu behøver man jo ikke være frankofil for at vælge en Citroën som firmabil. Citroën har et utroligt bredt udvalg af fornuftige modeller at vælge mellem, fra småbilerne til den yderst repræsentative Citroën C5. Yderligere kan franskmændene noget med design og ikke mindst Citroën, der altid har gået egne veje, med spektakulære bilnyheder. Hvis du er bidt af et godt design skulle du se nærmere på Citroëns DS-serie, inspireret af Citroën DS fra 1955. Dengang og i dag får du her utroligt lækkert design og udsøgt køreglæde i DS-serien.
Er familie og jobbilen en og samme bil har Citroën naturligvis en stribe familie containere, Citroën Picasso modellerne, senest opdateret med skønne, skønne Citroën C4 Picasso.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Citroën til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Citroën du har udset dig og vi stiller gerne vores Citroën- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” firmabils løsning, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

  Citroën DS3 Cabriolet 705x 440
Har du håret til en Citroën DS3 Cabriolet?
Citroën C4 Picasso 705x 440
Hele familien med i den nye Citroën C4 Picasso.
                                NEDENSTÅENDE ET LILLE UDVALG AF CITROËN FIRMABILER - mangler din så finder vi den til dig.