Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Citroën privatleasing

Fransk avantgarde til snusfornuftige priser.

SE ET UDVALG AF CITROËN BILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Nu behøver man jo ikke være bidt af det franske før man vælger en Citroën som sin næste bil. For det første har Citroën et utroligt bredt udvalg af fornuftige modeller at vælge mellem. Yderligere kan franskmændene noget med design og ikke mindst Citroën, der altid har gået egne veje, når det skulle nyudvikles. Hvis du er bidt af et godt design skulle du se nærmere på Citroëns DS-serie, inspireret af Citroën DS fra 1955. Dengang og i dag får du her utroligt lækkert design og udsøgt køreglæde i DS-serien.
Er du mere til value for money, vil vi gerne henlede din opmærksomhed på Citroën C1 og Citroën C3 der fåes til overkommelige priser. Til familien har Citroën naturligvis en stribe familie containere, Citroën Picasso modellerne og den  udskældte (læs usexede) og ligeledes elsket, Citroën Berlingo Multispace.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Citroën, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Citroën du har udset dig og vi stiller gerne vores Citroën- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” privatleasing løsning, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

NEDENSTÅENDE ET LILLE UDVALG AF CITROËN BILER TIL PRIVATLEASING - mangler din så finder vi den til dig.