Ring 39 55 98 99

CITROËN VAREVOGNSLEASING 

FORMIDABLE FRANSKE FRAGTFRÆSSERE FRA CITROËN

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Citroen Berlingo Van Og Jumpy VanVELKOMMEN TIL CITROËNS RUMMELIGE VERDEN

Nu behøver man jo ikke være bidt af det franske før man vælger en Citroën som sin næste bil. For det første har Citroën et meget bredt udvalg af fornuftige modeller at vælge mellem. Yderligere kan franskmændene noget med design og ikke mindst Citroën, der altid har gået egne veje, når det skulle nyudvikles. Hvis du er bidt af et godt design der er skabt til at holde til arbejdsdagens strabadser skulle du se nærmere på Citroëns varebiler.

Har du brug for en lille væver bybudsbil skal du se nærmere på Årets Varebil 2019 i Danmark og Euopa, Citroën Berlingo Van.  

Har du større drømme tilbyder vi Citroën kassevogenene Jumpy Van og den store Jumper Van. Også de findes i et væld af udgaver indenfor komfort, lastevne og rummelighed. 

Så har du planer om at lease en ny eller brugt Citroën varevogn, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Citroën du har udset dig og vi stiller gerne vores Citroën- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter