Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

 

   

Leasing af Citroën varevogne

Fra baguette til store franskbrød - Citroën favner bredt i varevogne

SE UDVALGET AF CITROËN VAREVOGNE NEDERST PÅ DENNE SIDE

Man kan godt være til sovs og kartofler selv om man vælger en Citroën varebil som firmaets nye varebil for Citroën tilbyder et bredt spektrum af praktiske varebiler. Fra de vævre budbiler Citroën Nemo og Berlingo Cityvan, der kan komme ind over alt, til de seriøse kassevogne. Her kan Citroën Jumpy og den store Jumper tilfredsstille selv den mest krakilske håndværker med mange forskellige længder, højder og udstyrsniveauer. Og som det ikke var nok, så har vores leasingkonsulenter værktøjskassen klar med et bredt udvalg af eftermonteret udstyr, så din nye Citroën varevogn kan blive ekstra beskyttet mod hårdt slid eller få vinterdæk med i ydelsen så du kan komme frem hele året. Spørg blot vores leasingkonsulenter, de har masser af erfaring at dele ud af.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Citroën varevogn, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Citroën varevogn du har udset dig og vi stiller gerne vores Citroën- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” varevognsleasing, tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

  Citroën Berlingo Cityvan Rød
Citroën Berlingo Cityvan god til en snæver vending.Citroën Jumper 705x 440
Med en Citroën Jumper kan du tage hele værkstedet med.
                      NEDENSTÅENDE ER ET LILLE UDVALG AF CITROËN VAREVOGNE TIL LEASING - mangler din så finder vi den til dig.