Ring 39 55 98 99

FIAT VAREVOGNSLEASING

VAREVOGNE FRA FIAT HØRER TIL MARKEDETS FØRENDE ERHVERVSBILER – SE ET UDVALG AF FIAT VAREBILER PÅ DENNE SIDE

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Fiat _professional _modeller

Få Fiats brede varevognsprogram til økomipriser

Skal du lease en god varevogn til din virksomhed, er Fiat Fiorino et godt valg. Fiorino er den mindste varebil fra Fiat, hvilket gør den økonomisk og perfekt til bykørsel. Den kompakte størrelse skal ikke skramme dig; den har et ganske rummeligt indre, så du nemt kan organisere din arbejdsplads.

Komfort er også vigtigt når man er på arbejdet, og her er Fiat ikke gået på kompromis med dette. Varebilen er nemlig designet til at give dig den allerbedste oplevelse, med passende indtræk, udstyr og ergonomiske sæder.

Det er en varebil der er smidig, alsidig og nem at køre, også til kørsel i byen. Du får en bil med et rummeligt indre, så du nemt kan organisere din arbejdsplads, samtidig med at den har kompakt ydre der gør den ganske effektiv og praktisk.

En anden ting vil gerne vil påpege er sikkerheden. Du kan nemlig låse for- og bagdørene separat. På den måde kan du anvende varerummet, selv om førerkabinen er låst. Det giver nemlig sikkerhed ved af- og pålæsningen af varebilen.

Går du med planer om at lease en ny eller brugt Fiat varevogn til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Fiat du har udset dig. Vi stiller gerne vores Fiat- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevogns, der er tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter