Ring 39 55 98 99

IVECO VAREVOGNSLEASING

LEASING AF IVECO VAREVOGNE – SE ET UDVALG AF IVECO VAREBILER PÅ DENNE SIDE.

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Iveco Daily

Iveco’s vision er at være de bedste til at skabe værdi for deres kunders forretning og derved sikre kundernes succes. Derfor tilbyder vi også leasing af varebiler fra Iveco!

Der er ingen tvivl om at Iveco Daily er en arbejdsbil. Det er en god kassevogn, hvor det ikke er det ydre der tæller. Derimod er det indre sat i højsædet, hvilket du vil mærke når du sætter dig bag rattet op i ”kassen”. Standardmodellerne har gode kroge til at sætte godset fast med, beklædning med træ i bunden og siderne og en rigtig god størrelse


Varebilen Iveco Daily byder også på solide greb ved sidedøren og bagdøren, hvilket letter ind- og udstigning.

Vores vurdering: alt i alt en god kasse!

Går du med planer om at lease en ny eller brugt Iveco varevogn til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Iveco du har udset dig. Vi stiller gerne vores Iveco- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevogns, der er tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter