Ring 39 55 98 99

MAZDA VAREVOGNSLEASING

VAREVOGNSLEASING AF MAZDA VAREBILER – SE ET UDVALG AF MAZDA VAREBILER PÅ DENNE SIDE

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Grå CX-5 2021 Model

Mazda varevogne med stil

Står din virksomhed og mangler en smart van kan vi bl.a. anbefale Mazda CX-5. Det en af de yngre modeller i den japanske fabrikants portefølje.

Den store SUV/crossover eller van, om man vil - har lige siden lanceringen været en af de mest populære modeller i sit segment.

Mazda CX-5 er tro mod Mazda-designet, som springer lige i øjnene, med sine flotte og skarpe linjer. Men det er ikke kun en flot lækker bil; den byder også på god komfort med sin høje siddeposition og en let ind- og udstigning.

Udover at den har god brændstofsøkonomi så kan den trække op til 1.800 kg på trækkrogen.

Går du med planer om at lease en ny eller brugt Mazda varevogn til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Mazda du har udset dig. Vi stiller gerne vores Mazda- og leasingekspertise til din rådighed.Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevogns, der er tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter