Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

   

Firmabilleasing af Nissan

                                   Udviklet i skøn forening mellem Europa og Japan

SE ET UDVALG AF NISSAN BILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Nissan indgik i 1999 et stategisk samarbejde med Renault og har siden udviklet mange nye bilmodeller sammen, tilpasset den europæriske smag.
Nissan har interessante biler til erhvervslivet i deres Crossover'en segment. Crossover begrebet opfandt Nissan i 2007 med den første Nissan Qashqai, en blanding af stationcar og SUV. Bilen var en satsning men blev umiddelbart en succes fra starten, ikke mindst grundet det banebrydene design kombineret med en fornuftig pris. Nissan Qashqai er siden solgt i mere end 2. millioner eksemplarer.
I crossover segmentet finder du også Nissan Juke og Nissan X-Trail. Kig nærmere på Nissans Crossover modeller hvis du leder efter en bil med høj siddestilling, plads som en stor stationcar og et opsigtsvækkende design. Er du mere til value for money, vil vi gerne henlede din opmærksomhed på den nye Nissan Note der yder masser af plads, attraktive udstyrspakker og økonomiske motorer.

Går du med planer om at firmabillease en ny eller brugt Nissan, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Nissan du har udset dig og vi stiller gerne vores Nissan- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” leasing løsning til din virksomed, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

 

Nissan Qashqai 705x 440
Nissans populære crossover, Qashqai

X-Trail 705x 440
Ny stor Crossover Nissan X-Trail

       NEDENSTÅENDE FINDER DU ET LILLE UDVALG AF NISSAN BILER TIL FIRMALEASING - mangler din så finder vi den til dig.