OVERRASKENDE GOD KØREGLÆDE MED PRIVATLEASING AF SKODA BILER

Få bilproducenter (kun 4 i verden) kan prale af 100 års ekspertise og erfaring indenfor bildesign og -produktion, Skoda er en af dem.

Skoda Citigo er en mikrobil, der løser opgaven som bil. Den er til dig der skal have din første bil, dig der er single, dig der har brug for at kunne presse bilen ind på den sidste parkeringsplads i byens små gader. Selvom det er en lille bil og førerpladsen er stringent, så er den ergonomisk fremragende. På trods af sin størrelse er den, den sikreste af slagsen med 5 stjerner i EuroNCAP-testen.

Vil du gerne privatlease en Skoda med større fokus på komfort, kan vi anbefale Skoda Fabia. En lille bil, men fungerer overraskende godt til lange køreture.

Er du allerede et sted i dit liv hvor der skal være plads til hele familien, så er Skoda Octavia det rette valg. Det er en fornuftig drømmebil til børnefamilien. Den er rummelig, praktisk og dermed klar til barnevognen, de store indkøb og bilferien.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Skoda, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Skoda du har udset dig. Vi stiller gerne vores Skoda- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker.
Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.