FORDS FANTASTISKE ERHVERVSLEASING PROGRAM

Ford var først med at masseproducere biler til folket i 1908 og har siden været markedsførende, også indenfor biler til erhvervslivet.

Fords store produktpalette har modeller i alle størrelser og til alle behov! F.eks. vil Ford Focus, der blev Årets Bil ved introduktionen, passe perfekt til dig der har familie og ønsker en bil med stil. Skal der være plads og et godt overblik, så er SUV'en Ford Kuga et godt bud. Tjek også den stillige Ford Mondeo ud. Den har altid været en populær bil i segmentet for erhvervsleasing

En anden model der vil passe perfekt til den helt store familie eller til dig med en pladskrævende hoppy, er Ford S-MAX. Den er ekstremt rummelig og kører som en drøm,

Er dit ønske en mindre og mere økonomisk bil, så har Ford længe haft stor succes med den agile Ford Fiesta. Vi har næsten altid en eller flere Fiesta'er i vores releasingprogram, så du kan release en næsten ny Fiesta til en reduceret pris.

Går du med planer om at erhvervslease en ny eller brugt Ford, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Ford du har udset dig. Vi stiller gerne vores Ford- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” erhvervsleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker.
Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.