ENESTÅENDE KØREGLÆDE MED PRIVATLEASING AF VW BILER

VW har markeret sig som en af de store spillere på bilmarkedet. De er seriøse og følger hele tiden med udviklingen. Du går ikke galt i byen ved at vælge tysk kvalitet, og det gør du heller ikke ved at vælge VW som din næste bil. 

VW har en bred vifte af modeller! F.eks. vil en up! passe perfekt til dig der bor i byens tætpakkede gader. En anden model der vil passe i byen, er den sporty Polo er som også bliver kaldt for ”en stor lille tysker”. 

Søger du noget der mere familiært og betryggende så er Golf, bilen du skal vælge. Ikke nok med at den har fået et ordentligt facelift, så er det en af de mest solgte VW-modeller i Danmark.

Familien skal der dog også være plads til, og der dækker Touran modellen alle behov; den er komfortabel, rummelig og lækker – den perfekte bil til de lange ture.

Uanset hvilken model du vælger, så får du i VW en bil der giver dig en enestående køreglæde og automatisk en smule mere prestige på vejen. Selv den mindste VW kan få folk til at vende sig på gaden.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt VW, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den VW du har udset dig. Vi stiller gerne vores VW- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker.
Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.
Kontakt os eller ring på +45 39 55 98 99, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Ring til os

+45 39 55 98 99

Eller skriv til: info@leasingcar.dk