Ring 39 55 98 99

FAQ

FAQ - Spørgsmål og Svar

Tryghed er nøgleordet
Leasingcar benytter privatleasingkontrakten udarbejdet i samarbejde mellem Finans og Leasing og FDM

Hvad er leasing?
Leasing er et andet ord for leje. Med udgangspunkt i dine ønsker finder vi på tværs af bil- mærker og modeller, en bil der passer dig. Med oplysninger om dit forventede kørselsbehov, kan vi hurtigt give dig en månedlig ydelse.  Du betaler med andre ord kun for det du bruger.

Hvad dækker den månedlige ydelse?
De månedlige ydelser indeholder brugsret over bilen, service og eventuelle reparationer i leasingperioden. Du får dermed tryghed og stabilitet og skal ikke bekymre dig om, hvor dyr en eventuel reparation bliver. Du har din faste månedlige leasingydelse og behøver heller ikke at forholde dig til værditab. Det er Leasing!

Hvad dækker den månedlige ydelse ikke?
Mht. andre faste udgifter skal du selv sørge for forsikring og grøn ejerafgift til Skat. Vi kan i mange tilfælde hjælpe dig til en billig forsikring, men vi vil ikke stå i vejen for eventuelle samlerabatter osv. hos dit eksisterende forsikringsselskab.

Kan man nøjes med ansvarsforsikring på bilen?
Nej, Kaskoforsikring er et krav ved leasing.

Kan man kun lease bestemte modeller?
Alle biler kan leases hos Leasingcar. Fortæl os hvad du går og drømmer om.

Må jeg installere ekstraudstyr i bilen?
Ja, Afhængig af ekstraudstyr og altid efter forudgående aftale med Leasingcar.dk

Serviceeftersyn - hvor og hvornår?
Det er vigtigt, at du overholder alle serviceintervaller og får bilen til service rettidigt. Ellers er bilen ikke dækket af fabriksgarantien hvilket kan få økonomiske konsekvenser i leasingfor-holdet. Ved indgåelse af aftalen informerer vi om fremtidige serviceeftersyn og andre værkstedsbesøg.

Hvad gør jeg i uheldssitutioner?
Som var det din egen bil. Du skal kontakte vores værksted og dit forsikringsselskab som herefter overtager sagen.

Hvilke forholdsregler er der ved kørsel i udlandet?
Du skal altid have din del af registreringsattesten med, du skal kontakte dit forsikringsselskab for at få et rødt eller grønt forsikringsbevis.

Hvor længe må man lease en bil?
En leasingaftale skal min. være på 24 måneder. Der er en grænse for hvor længe det kan betale sig at lease, men det afhænger af bil og kørselbehov.

Må andre end jeg benytte bilen?
Ja, du kan behandle bilen som din egen. Dog må du ikke lease bilen for en anden fast bruger af bilen.

Må man ryge i bilen?
Ja, men det skal oplyses ved indgåelse af leasingaftalen, da det kan have indflydelse på den månedlige ydelse.

Hvad skal jeg gøre, når leasingperioden udløber?
Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret. Du får besked, cirka to måneder inden leasingaftalen udløber. Læs mere i vores folder om returnering af den leasede bil her.

Skade eller slittage?
En brugt bil bliver naturligvis slidt. Men der kan være slitage, som ligger ud over det normale, og som vi derfor ikke kan godtage. Typisk hvis det samlede visuelle indtryk er skæmmet, eller bilens tekniske egenskaber ikke er i orden, så bilens værdi er forringet mere end den normale værdiforringelse ved almindelig brug. Der vil være tale om situationer, hvor bilen har været udsat for uheld, er blevet beskadiget eller ikke er blevet behandlet korrekt. Det kan være skader som buler, brud på kofangere, skader på aksler og så videre.  Det er vigtigt, at du overholder alle serviceintervaller og får bilen til service rettidigt. Ellers er bilen ikke dækket af fabriksgarantien.