Ring 39 55 98 99

Privatleasing af Mazda

Er du til høj ingeniørkunst og opsigtsvækkende design? Så er Mazda værd at se nærmere på.

SE ET UDVALG AF MAZDA BILER NEDERST

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Mazda har legendarisk ry for at skrue deres biler godt sammen, rigtig godt endda. Derfor er Mazda ejere yderst sjældent belemret med fejl eller nedbrud, takket være godt samarbejde mellem Mazdas dygtige ingeniører og de kreative designere.

Seneste modeller er den nye Mazda CX-3 og Mazda2 introduceret i 2015, sidstnævnte med en fornem pris som Årets Bil i Japan. Mazdas nye modeller er designet ud fra den markante designfilosofi ”KODO – Soul of Motion” og med et revideret motorprogram med SkyActive teknolog.

Går du med planer om at lease en ny Mazda, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid er bredt udvalg af den Mazda du har udset dig og vi stiller gerne vores Mazda- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” privatleasing løsning, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her på siden eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

LeasingCar

NEDENSTÅENDE ET LILLE UDVALG AF MAZDA BILER TIL PRIVATLEASING - mangler din så finder vi en skræddersyet løsning til dig.

Mazda 3-Nyhed1
Mazda3 fåes som 5-dørs hatchback og 4-dørs sedan.

CX-3_2014_LAAS_Exterior _US_19__jpg 300
Mazda CX-3 - kompakt cross-over