Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

   

Privatleasing af Nissan

                                    Udviklet i Europa og Japan

SE ET UDVALG AF NISSAN BILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Nissan indgik i 1999 et stategisk samarbejde med Renault og har siden udviklet mange nye bilmodeller sammen, tilpasset  den europæriske smag.
Ud over Nissans mindste og populære modeller Nissan Micra, Nissan Note og den nye Nissan Pulsar, har Nissan bl.a. også udviklet en speciel biltype, Crossover'en. Crossover er en blanding af stationcar og SUV og du finder her modeller som Nissan Juke, Nissan X-Trail og Nissans suverænt populæreste model, Nissan Qashqai. Den første Qashqai fra 2007 faldt i god smag og har siden solgt mere end 2. millioner eksemplarer. Kig nærmere på Nissan Qashqai hvis du leder efter en bil med høj siddestilling, plads som en stor stationcar og et opsigtsvækkende design. Er du mere til value for money, vil vi gerne henlede din opmærksomhed på den nye Nissan Note der yder masser af plads, attraktive udstyrspakker og økonomiske motorer.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Nissan, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Nissan du har udset dig og vi stiller gerne vores Nissan- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” privatleasing løsning, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

 

Nissan Note 705x 440
Leas den ný Nissan Note med en attraktiv udstyrspakke.

Nissan Qashqai 705x 440
Nissan populære crossover, Qashqai

                                          ET LILLE UDVALG AF NISSAN BILER TIL PRIVATLEASING - mangler din så finder vi den til dig.