Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Suzuki Logo

 

Suzuki privatleasing

SUZUKI giver dig meget bil for pengene

SE ET UDVALG AF SUZUKI BILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Suzuki er kendte for deres prisbillige biler uanset om man ser på anskaffelsespris, den månedlige leasingpris eller benzinøkonomien. Det er noget de fleste danskere forstår - især med benzinpriserne, der sjældent kommer under 12 kroner literen. Suzuki har både Alto, Splash og Swift der kører mere end 20 km/l og dermed er Suzuki et af Danmarks mest benzinøkonomiske bilmærker.

Som alternativ til de små og mindre biler kan Suzuki nu også tilbyde en helt ny crossover model, Suzuki S-Cross. Den er skabt til at opfylde den moderne families behov og kombinerer det bedste fra en personbil og en SUV. Fra personbilen kommer de gode køreegenskaber, den gode komfort og gode brændstoføkonomi. Og fra SUV’en det mere rå look, den rummelige kabine, den høje og behagelige siddeposition og den gode fremkommelighed. Læs mere om Suzuki S-Cross her.

Så går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Suzuki kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Suzuki du har udset dig og vi stiller gerne vores Suzuki- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” privatleasing løsning, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

 

Suzuki Swift Sport 705x 440
Swift Sport -sportslig køreglæde som standard.

Ny Suzuki S-Cross
Ny crossover Suzuki S-Cross, en unik familiebil.

                      ET LILLE UDVALG AF SUZUKI BILER TIL PRIVATLEASING - mangler din så finder vi den til dig.