Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 4.850 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

   

Privatleasing af Toyota

Bygget på japansk perfektionisme og uhørt ansvarlighed.

        SE ET UDVALG AF TOYOTA BILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Toyota har været danskernes foretrukne bilmærke gennem mange år siden introduktionen i 1963. En af årsagerne  ikke er ikke mindst et ufravigeligt kvalitetsprincip og et legandarisk ry for en uovertruffen kvalitet inden for økonomisk rækkevidde.
I dag er det småbilerne Toyota Aygo og Toyota Yaris som er danskernes foretrukne modeller, men for dig der ønsker mere plads og komfort er Toyota Auris, Verso eller Toyotas topmodel Avensis sikkert værd at se på.
Siden 1997 har Toyota tilbudt grøn teknologi i hybriden Toyota Prius og succes'en har været så stor at teknologien nu også er en mulighed i bl.a. Toyota Yaris Hybrid og i Toyota Auris Hybrid. Med Toyotas hybridsystem genbruges bremseenergien med acceleration på el-drift og ubemærkede skift mellem el- og benzindrift. Undersøgelser har vist at ikke bare benzinøkonomien forbedres men at også køreglæden vender tilbage.

Går du med planer om at privatlease en ny eller brugt Toyota, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid er bredt udvalg af den Toyota du har udset dig og vi stiller gerne vores Toyota- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” privatleasing løsning, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

  Toyota _Aygo_2014
Leas den ný Toyota Aygo fra sommeren 2014

Toyota _Yaris_Hybrid_705x 440
Yaris - en af Toyotas modeller med hybrid option.
                        NEDENSTÅENDE ET LILLE UDVALG AF TOYOTA BILER TIL PRIVATLEASING - mangler din så finder vi den til dig.