Ring 39 55 98 99

MERCEDES VAREVOGNSLEASING

NÅR DU ØNSKER DEN BEDSTE KØREOPLEVELSE – SE ET UDVALG AF MERCEDES VAREBILER PÅ DENNE SIDE.

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Marcedes -Benz Varebiler 1

Fine køreegenskaber med Mercedes varevogne

Vil du transporteres rund med stjernestatus, er Mercedes fra B-klassen det rette valg. Den er behagelig på de lange ture, da du får godt med støtte i ryggen og lår og har en perfekt udformet nakkestøtte. Den byder også på et stort varerum på ca. 1.500 liter, som du let kan komme til fra sidedøre og bagklappen. Alt i alt en varebil med fine køreegenskaber.

Har du brug for mere plads, kan Mercedes Vito anbefales. Mercedes praler med at det er en af markedets mindst støjende varebiler. Det tror vi også på da den har en god lydisolering og en støjsvag motor. Dette kan være særdeles vigtigt for kørekomforten.

Kabinen på Vito’en er overskuelig og enkel. Der er gode siddekomfort, og du kan selvfølgelig indstille ratet i den position du ønsker. Du kan nemt køre langt i denne varevogn.

Går du med planer om at lease en ny eller brugt Mercedes varevogn til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Mercedes du har udset dig. Vi stiller gerne vores Mercedes- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevogns, der er tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter