Ring 39 55 98 99

NISSAN VAREVOGNSLEASING

ET BREDSPEKTRET VAREBILSPROGRAM HOS LEASINGCAR

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Nissan Erhversbiler 2021

Lad Nissan levere det hårde arbejde

Din virksomhed vil værdsætte en ny eller brugt Nissan fra vores leasingprogram. Der findes nemlig en Nissan varebil til næstem alle formål. 

Nissans populæreste varebil er kassevognen NV300 (tidligere Primastar) NV300 findes i 2 længder samt i to højder, så allerede her har du store muligheder for at tilpasse din Nissan NV300 til dit behov. 

Slår pladsen ikke til i en NV300 skal du over i en NV400 og skal du køre grønt skal du koncentrere dig om en E-NV200 Van, der triller op til 300 km med den udvidede rækkevidde. 

Yderligere har Nissan også en ægte pickup i varebilsprogrammet, så selvom du ikke er livredder kan en Nissan Nivara sagtens være praktisk og vil helt sikkert styrke på din maskulinitet.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Nissan varebil, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Nissan model du har udset dig. Vi stiller gerne vores Nissan- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter


Nissan har interessante biler til erhvervslivet med deres små og store varevogne. Den nye Nissan Note er en af vores billigste varevogne, men er virksomhedens behov til plads tilbyder vi også de øvrige Nissan varevogne. Blandt kassevognene er  Nissans mindste NV200 tilpas eminent til snævre gyder og små parkeringspladser i byen. Håndværkermodellerne Nissan Primastar og Nissan NV400, udvikles i samarbejde med Opel og Renault og kan leveres i et utal af udgaver. Skal der lad på varebilen har Nissan NT400 Cabstar der opbygges efter behov og sidst men ikke mindst pick-up'en Nissan Navara, som fåes med op til 5 siddepladser.
Desuden leveres Nissans ordinære hvidplade biler som bl.a. Note, Juke, Qashqai, også som varevogne på gule eller papegøje nummerplader, så der er rig mulighed for at finde din næste varebil blandt Nissans modeller.