Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

   

Leasing af Nissan varevogne                                        

                                   Nissan varevogne til leasing priser fra under 1.400 kr/md. ekskl. moms

SE ET UDVALG AF NISSAN BILER NEDERST PÅ DENNE SIDE

Nissan har interessante biler til erhvervslivet med deres små og store varevogne. Den nye Nissan Note er en af vores billigste varevogne, men er virksomhedens behov til plads tilbyder vi også de øvrige Nissan varevogne. Blandt kassevognene er  Nissans mindste NV200 tilpas eminent til snævre gyder og små parkeringspladser i byen. Håndværkermodellerne Nissan Primastar og Nissan NV400, udvikles i samarbejde med Opel og Renault og kan leveres i et utal af udgaver. Skal der lad på varebilen har Nissan NT400 Cabstar der opbygges efter behov og sidst men ikke mindst pick-up'en Nissan Navara, som fåes med op til 5 siddepladser.
Desuden leveres Nissans ordinære hvidplade biler som bl.a. Note, Juke, Qashqai, også som varevogne på gule eller papegøje nummerplader, så der er rig mulighed for at finde din næste varebil blandt Nissans modeller.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Nissan varevogn, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Nissan du har udset dig og vi stiller gerne vores leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” varevognsleasing, tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

Med venlig hilsen

Leasingcar

 

Nissan Note 300x 187
Den ny Note fåes også som Van til billig mdl. ydelse.

Nissan Cabstar 705x 440
Nissan Cabstar opbygges efter din virksomheds behov.

          NEDENSTÅENDE FINDER DU ET LILLE UDVALG AF NISSAN VAREBILER TIL FIRMALEASING - mangler din så finder vi den til dig.