Ring 39 55 98 99

OPEL VAREVOGNSLEASING 

LOGISTIK, TRANSPORT ELLER DISTRIBUTION? OPELS UDVALG AF VAREBILER INKLUDERER DET HELE

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Opel Varebiler 2021

Opel leverer løsninger til erhverslivet

Opel leverer varebiler, kassevogne og specialopbyggede biler til alle erhverv hvor praktiske og stabile transportløsninger ønskes.

OPEL COMBO
Er behovet mod en mindre varebil med afsæt i god økonomi og nem parkering, så er det Opel Combo du skal se nærmere på. Med op til ét tons nyttevægt, 5,4 m3 varerum, to længder og to forskellige lasteevner kan Opel Combo blive din perfekte partner. 

OPEL VIVARO
Vivaro er Opels mest populære varebil. Den er til dig der der ønsker et mobilt-kontor og har stort set alle teknologier du kunne efterspørge: tre karrosseristørrelser, klasseledende nyttelast og det bedste inden for tysk design.

OPEL MOVANO
Movano er en stjerne indenfor store kassevogne og chassisopbygninger. Her får du et imponerende udvalg af varianter, lastevægte og højder.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Opel varebil, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Opel du har udset dig. Vi stiller gerne vores Opel- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” privatleasing løsning, der er tilpasset dine ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter