Ring 39 55 98 99
Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

   

Leasing af Opel varebiler

Bare fordi den tager kassen behøver den jo ikke koste det.

SE ET UDVALG AF OPEL VAREBILER NEDERST

Opel har det bredeste udvalg af varevogne, der stækker sig fra de små Opel Corsa budbiler, de mellemstore MPV varevogne som Opel Acti - og Flexivan og Opel Combo til de største og rummeligste håndværkermoddeller, Opel Vivaro og Opel Movano.  Vi tør godt love at du ikke går forgæves uanset transportbehov og komfortniveau. Opel leverer varen - sådan er det. 

Går du med planer om at erhvervslease en ny eller brugt Opel varebil til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid er bredt udvalg af den Opel varebil du har behov for og vi stiller gerne vores Opel- og leasingekspertise til din rådighed.
Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” varevognsleasing, tilpasset dine ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen her på siden eller ring 3955 9899 og fortæl os hvordan vi sammen kan få sat gang i hjulene på din virksomhed.

Med venlig hilsen

  Opel Combo
Der findes altid en Opel varebil til opgaven.

Bredt udvalg af Opel varevogne
Opel varevogne i alle tænkelige størrelser.
Leasingcar
                       NEDENSTÅENDE ET LILLE UDVALG AF OPEL VAREBILER - mangler din så finder vi en skræddersyet løsning til dig.