Ring 39 55 98 99

RENAULT VAREVOGNSLEASING

LEASING AF VAREVOGNE DER KAN DET HELE – SE ET UDVALG AF RENAULT VAREBILER PÅ DENNE SIDE

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

Renault _Trafic _MY20

Renault varevogne - stabil og fleksibil hverdag

En af de populære varebiler fra Renault er Renault Trafic. Den kan bruges til alt fra håndværkervogn til budvarebil eller noget helt tredje.

Interiøret er slidstærkt i denne varebil, men ikke kedelig. Renault Trafic varevogn vil give dig en harmonisk oplevelse af kabinen. Den byder på et ergonomisk instrumentbræt der er nem at komme til og et forsæde der kan indstilles så du kan sidde behageligt.

Eksteriøret har et stærkt udtryk med linjer, der understreger at Renault Trafic er en arbejdsbil.

Med Renault Trafic får du mange muligheder, uanset om du skal bruge den som et rullende værksted, kølebil eller som bud.

Går du med planer om at lease en ny eller brugt Renault varevogn til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Renault du har udset dig. Vi stiller gerne vores Renault- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevogns, der er tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter