Ring 39 55 98 99

VW VAREVOGNSLEASING 

TYSK TEKNOLOGI TIL ATTRAKTIVE PRISER – SE ET UDVALG AF VW VAREVOGNE PÅ DENNE SIDE.

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

VW Professional -Range -1200x 663

Volkswagen – eller VW – har et stort udvalg af varevogne, som er rummelige og solide

Vi tilbyder leasing af varebiler fra Volkswagen der passer til forskellige formål. Med en varebil fra VW får du en rummelig og solid bil, uden at gå på kompromis med komforten. Du får en af de bedste køreoplevelser i varebiler fra Volkswagen, som samtidig er funktionelle og alsidige.

Uanset om du vælger en Crafter eller Transporter kassevogn eller en tjenstevillig Caddy, så får du et robust køretøj hvor du sikkert kan transportere godset frem og tilbage. Udover en varevogn med høj kvalitet og lavt brændstofsforbrug, så tilbyder VW praktiske varevogne der samtidig udviser professionalisme der kan være et image booster.

Går du med planer om at lease en ny eller brugt Volkswagen varevogn til virksomheden, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg, også den Volkswagen du har udset dig. Vi stiller gerne vores Volkswagen- og leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen, sikrer vi dig en fornuftig økonomisk og “skræddersyet” varevogns, der er tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi tager gerne din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter