Ring 39 55 98 99

FORD VAREVOGNSLEASING 

UANSET DIT BEHOV SÅ HAR FORD VAREVOGNEN DER PASSER TIL DET

Nye biler
Brugte biler
Mærke
Vælg først et mærke
Biltype
Ydelse pr. md.(Kr./md.)

Sorter efter: Model km/l Mdl. ydelse
Valgte bilmærker/-modeller:
Vis flere biler

Totalomkostninger er beregnet ud fra den valgte leasingperiode og den valgte årlige kørelængde og inkluderer levering. Stiftelsesomkostninger på kr. 3.900 skal tillægges men kan eventuelt medfinansieres. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet i leasingydelsen.

Vi tager forbehold for eventueller fejl i de opgivne oplysninger.

XX-Large 
Ford Transit
Transit Van
X-Large
Ford Transit Costum 1
Transit Costum   
Large
Ford -Transit -Connect
Transit Connect
Medium 
Ford Transit Courier
Transit Courier

 

Bredt program med varevognsleasing af Ford biler

Ford Transit har været på markedet siden 1965. Siden da er der sket uendeligt meget med modellen, som for øvrigt nu er 4. forskellige modeller (og størrelser): Ford Transit (XXL), Ford Transit Costum (XL), Ford Transit Courier (L) og Ford Transit Connect (M). Hermed er der en Ford varevogn til et hvert behov og vi vil gerne være dem der leaser den til dig.

Så går du med planer om at lease en ny eller brugt Ford varevogn, kan du med fordel kontakte os først. Vi har altid et bredt udvalg af den Ford varevogn du har udset dig og vi stiller gerne vores leasingekspertise til din rådighed.

Med vores årelange baggrund i bilbranchen sikrer vi dig en fornuftig økonomisk “skræddersyet” varevognsleasing, tilpasset din virksomheds ønsker. Og husk at vi gerne tager din brugte bil i bytte.

Brug kontaktformularen eller ring 3955 9899, og fortæl os hvordan vi sammen kan udleve dine bildrømme.

*Obligatoriske felter